Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ- ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ .............ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2010-2011 11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ................ΝΟΕΜΒΡΗΣ 2010
E-mail:endekato_dimotiko@hotmail.com ..........τηλ. 694 6959000 (08.00-14.00) endekatodimotiko.blogspot.com

Αγαπητοί Γονείς &Κηδεμόνες

Με την ευκαιρία αυτή σας ενημερώνουμε για τις εκλογές μας που θα γίνουν σε ένα μήνα περίπου. Τέτοιες ώρες ,θα μας πείτε ,τέτοια λόγια. Είναι αναγκαία η συμμετοχή μας γιατί σε λίγο καιρό δεν θα υπάρξει Σύλλογος. Οι δύσκολοι καιροί και περισσότερο η αδιαφορία όλων μας έχει σαν αποτέλεσμα να μην υπάρχουν άτομα να ασχοληθούν για το καλό των παιδιών μας. Δείγμα αυτών των καταστάσεων είναι και η οικονομική δυσπραγία του Συλλόγου. Για το λόγο αυτό πρέπει όλοι μας να δώσουμε την ετήσια συνδρομή που είναι 5 ευρώ. Ο Σύλλογος αντιμετωπίζει τέτοιες δυσκολίες και δεν έχει χρήματα ούτε για τις φωτοτυπίες της ενημέρωσης σας ,πόσο μάλλον για τα μαντήλια της Παρέλασης και τα αναμνηστικά της αποφοίτησης των παιδιών μας. Τα χρήματα ( 5 ευρώ) θα τα παίρνουν τα υπεύθυνα παιδιά της τάξης και θα δοθούν ονομαστικές αποδείξεις.
Παρακαλούμε να ενισχύσετε την προσπάθεια αυτή του Συλλόγου μας για να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες του όπως σας ενημερώσαμε στη Γενική Συνέλευση . Γενική Συνέλευση με σχεδόν 50 γονιούς όλους κι όλους , σε σύνολο 150 περίπου, δεν είναι δα και το καλλίτερο. Παρακαλούμε όποιος μπορεί και θέλει να συμμετάσχει στις εκλογές , να ΄ρθει σε επαφή μαζί μας.

Με την επιστολή αυτή σας ανακοινώνουμε ότι ξεκινάμε τη λειτουργία της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ με την ενεργό συμπαράσταση των Διευθυντών ,Διδασκόντων και των Γονιών και Κηδεμόνων . Έως τα φετινά Χριστούγεννα θα κάνουμε την πρώτη αιμοληψία. Όλα τα παιδιά των συμμετεχόντων , έως την ηλικία των 16 ετών θα χουν το δικαίωμα της λήψης αίματος από την Τράπεζα. Βοηθείστε μας να πάρει σάρκα και οστά η προσπάθεια αυτή.

Με την ευκαιρία, σας ανακοινώνουμε ότι με την παρούσα επιστολή ξεκινάμε τη λειτουργία τμήματος Σκακιού και Θεατρικής Παιδείας. Τα τμήματα θα ΄ναι 10-μελή και το κόστος θα είναι 10-12 ευρώ το μήνα ,για μία ώρα την εβδομάδα.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Όνομα (μαθητή-τριας)……………………………..Επώνυμο…………………………………
Τάξη………………… Σχολείο………………………
Διεύθυνση……………………………………………………………....
Τηλ…………………………………………. .E-mail…………………………………………..

Ενδιαφέρομαι για ΣΚΑΚΙ.... -ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ....
Σημειώστε με ένα χ για ό,τι σας ενδιαφέρει.
Οι δηλώσεις να δοθούν στους δασκάλους έως τη Παρασκευή 19 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν αμέσως.

Πληροφορίες κ. Π.Τσεκούρας τηλ. 6977360453


Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

THN ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ


ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, ΕΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΡΟΧΕΡΟΣ , ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΙΚΑΡΟΥ.ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΤ1 ΚΑΙ ΣΤ2 ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗΣ ΟMΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.
-----------
ΘΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΓΑΔΕΥΤΕΙ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΑΒΛΗΤΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
----------
ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΑΟΔΝΙ ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ κ. ΚΩΣΤΑ ΡΙΖΟ, ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 11.30 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
-----------
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΟΣΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΑΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ.

ΧΑΧΑΧΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ,ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΣΤ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ (εδώ είναι η περσινή ομάδα )

Οι ομάδες ποδοσφαίρου των τμημάτων ΣΤ1 και ΣΤ2 πρέπει να ετοιμάζονται για τη μεταξύ τους αναμέτρηση. Προτείνουμε υγιεινή διατροφή , όχι ποτά και ξενύχτια , προπονήσεις καθημερινά και νωρίς απόσυρση για ύπνο. Ο προπονητής θα κάνει εφόδους και αλοίμονο σε όποιον βρεθεί να διασκεδάζει σε σκοτεινά μπαρ και στα μπουζούκια ή βρίσκεται στα facebook (ειδικά σ' αυτά). Το ΤΗΠ (Τμήμα Ηλεκτρονικής Παρακολούθησης) αγρυπνά. Μαύρο φίδι που τον έφαγε. Θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό 5 αγωνιστικών καθώς και με πρόστιμο καταβολής 50 σουβλακίων για τις ανάγκες της ομάδας. Εμείς πάντως είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε θα το γλεντάμε
Απο το Δ.Σ.του Συλλόγου Γονιών