Τρίτη 29 Μαΐου 2012


                             ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟ BLOG ΣΙΓΗΣΕ

   Σαν διαχειριστής  του  endekatodimotiko.blogspot.com  αισθάνομαι την ανάγκη να ενημερώσω  τους επισκέπτες μας  τον λόγο που από τα Χριστούγεννα 2011 το Blog ήταν χωρίς ενημέρωση.

     Κάποιος  «καλοπροαίρετος» επισκέπτης  έκανε καταγγελία στην Google ότι το Blog φιλοξενεί ακατάλληλο περιεχόμενο. Το έκανε πιστεύοντας ότι θα παραμείνει άγνωστος. Λάθος  μεγάλο. Θεωρώ ότι η κακόβουλη αυτή ενέργεια στρέφεται  εναντίον της μαθητικής κοινότητας  καθώς το blog αυτό μόνο ενημέρωση στους μαθητές και γονιούς παρέχει.

      Εκτός  απ΄ αυτό εάν κάποιος  έχει παράπονο από  κάτι  ένα απλό  τηλεφώνημα και το διορθώνω.

     Η GOOGLE  αφού ήλεγξε την καταγγελία ,όπως οι όροι της προστάζουν, και την βρήκε ανυπόστατη , μου  έστειλε τα στοιχεία  του επισκέπτη ( nameprovider- IP-inside list-όνομα  του κατόχου της γραμμής-Εταιρία –κίνηση εισόδων /εξόδων  του επισκέπτη ) και έθεσε στη διάθεσή μας  και την νομική της υπηρεσία  για τα περαιτέρω.

   Έκανα έγγραφη καταγγελία στην «Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος»

προσκομίζοντας  τα στοιχεία  της  GOOGLE και επιφυλάσσομαι  παντός νομίμου δικαιώματός μου διεκδικώντας την ανάλογη αποζημίωση  στο μέλλον .

 Ενημέρωσα τον γονιό  ( γιατί πρόκειται για άτομο από την μαθητική μας οικογένεια ) , ο οποίος στην αρχή  οργισμένος  αρνήθηκε  την οποιαδήποτε  εμπλοκή  του ως κηδεμόνας , αλλά μπροστά στα στοιχεία επείσθη .  Επειδή  υπάρχει το ενδεχόμενο να υπεκλάπη  το ασύρματο δίκτυο του  , παρ΄ ότι ο καθένας μας φέρει για τούτο ακεραία την ευθύνη, δεν έχω σκοπό να κινηθώ δικαστικά εναντίον του , αρκεί φυσικά να μην επαναληφθεί .

                                               Για την ακρίβεια των λεγομένων 

                                                   Παναγιώτης Τσεκούρας