Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΟΝΕΙΣ "ΔΡΑΚΟΣ"

Αυτός είναι ο παιδόφιλος «δράκος» των Πετραλώνων!

Αυτός είναι ο παιδόφιλος «δράκος» των Πετραλώνων!
Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα η Ελληνική Αστυνομία τη φωτογραφία και τα στοιχεία του «δράκου» των Πετραλώνων, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου,γιατί παρίστανε τον αστυνομικό και ασελβούσε σε βάρος ανήλικων κοριτσιών που εντόπιζε σε διάφορα σχολεία. Πρόκειται για τον Στυλιανό Βασιλείου Γεωργιάδη, 40 ετών, ο οποίος είχε γεννηθεί στη Νέα Ιωνία Αττικής.
Τα στοιχεία του συλληφθέντος και η φωτογραφία του, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, «δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών».
Εν τω μεταξύ χθες ο συλληφθείς κρίθηκε προφυλακιστέος για ασέλγεια σε βάρος 21 κοριτσιών.
Την ίδια στιγμή οι λεπτομέρειες της απολογίας του 40χρονου δράστη σοκάρουν σε σχέση με το τι πέρασαν τα παιδιά στα χέρια του...
Στην απολογία του στον ανακριτή φάνηκε αμετανόητος, αφού επέμεινε, αναφερόμενος στα θύματά του, ότι «δεν τις θυμάμαι όλες».
Εως τώρα υπάρχουν καταγγελίες για 21 επιθέσεις, ενώ, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο δράστης χρησιμοποιούσε δύο μηχανάκια, τα οποία εντοπίστηκαν από κάμερες ασφαλείας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Αρχές τον έχουν «δέσει» και με DNA που βρέθηκε στα θύματά του.

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ




                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
       Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων  των Σχολείων μας στις 8 ΙΟΥΝΗ 2013, ημέρα  ΣΑΒΒΑΤΟ ,οργανώνουν  Εκδρομή στο ΝΑΥΠΛΙΟ.                                                   
       Η διαδρομή είναι Ν.ΙΩΝΙΑ- (στάση Ισθμός) - ΝΑΥΠΛΙΟ (Παλαμήδι-Μπούρτζι-πόλη)-ΚΕΦΑΛΑΡΙ (φαγητό-ξεκούραση-Λαογραφικό Μουσείο ) και ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ- (στάση Μέγαρα).
    Πάρτε τους φίλους και τα παιδιά σας και ελάτε να το διασκεδάσουμε.
    Το εισιτήριο ορίστηκε στα 10 €  ανά άτομο.
Δηλώστε συμμετοχή έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 ΜΑΗ 2013 στο
τηλ. 6977 360453  Παν. Τσεκούρας.
   Θα τηρηθεί αυστηρή προτεραιότητα και θα δίνονται αμέσως θέσεις.

Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ

ΥΓΙΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΣ,
ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ,
Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΛΑΣΗ ΝΑ 'ΣΑΙ
Από το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων
 

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΩΝ 11-15 ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΩΝ

 
Η ομάδα των μεγάλων παιδιών των 11ου και  15ου Δημοτικών Σχολείων βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό δρόμο. Το Σάββατο 18/5/2013 νίκησε το 2ο Δημ. Σχολείο με 3-0 και την Κυριακή 19/5/2013 νίκησε το 4ο Δημ. Σχολείο με 2-1.  Όλοι ήταν διακριθέντες. Οι σκάουτερς έκαναν ουρά για να κάνουν προτάσεις στα νέα ταλέντα. Ο κ. Τσεκούρας επεσήμανε στα παιδιά ότι είναι κουραστική η δημοσιότητα.
Η ομάδα θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία απο τις φανατικές θαυμάστριες. Θα υπογραφούν αυτόγραφα στο χώρο του Σχολείου.Το πρίμ θα δοθεί αφού πρώτα συμφωνήσει ο κ.Στουρνάρας. Το διαιτητή τον "λαδώσαμε" αφού του τάξαμε δύο τενεκέδες λάδι και 5 κοτόπουλα ( δεν διευκρινίσαμε εάν τα θέλει ζωντανά ή σφαγμένα ). Ζητούνται χορηγοί για τα σουβλάκια των παιδιών (τ' ακούς κ. Βασίλη Μάλτα;).Ο κ. Μπάμπης υποσχέθηκε υψηλό πριμ με την κατάκτηση του τροπαίου (βλέπω να σας ταΐζει στη Φιλαδέλφεια).

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ






 
 

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-Εκπληκτικό κείμενο από τόν Γάλλο λογοτέχνη Jean Richepin



"Γκρεμίστε όλη την Ελλάδα σε βάθος 100 μέτρων.
Αδειάστε όλα τα μουσεία σας, από όλον τον κόσμο.
Γκρεμίστε κάθε τι Ελληνικό από όλο τον πλανήτη.
Έπειτα σβήστε την Ελληνική γλώσσα από παντού.
Από την ιατρική σας, την φαρμακευτική σας.
Από τα μαθηματικά σας (γεωμετρία, άλγεβρα)
Από την φυσική σας, τη χημεία σας
Από την αστρονομική σας
Από την πολιτική σας
Από την καθημερινότητα σας.
Διαγράψτε τα μαθηματικά, διαγράψτε κάθε σχήμα, κάντε το τρίγωνο-οκτάγωνο, την ευθεία-καμπύλη, σβήστε την γεωμετρία από τα κτίρια σας, τους δρόμους σας, τα παιχνίδια σας, τα αμάξια σας, σβήστε την ονομασία κάθε ασθένειας και κάθε φαρμάκου, διαγράψτε την δημοκρατία και την πολιτική, διαγράψτε την βαρύτητα και φέρτε το πάνω κάτω, αλλάξτε τους δορυφόρους σας να έχουν τετράγωνη τροχιά, αλλάξτε όλα τα βιβλία σας (γιατί παντού θα υπάρχει και έστω μια ελληνική λέξη), σβήστε από την καθημερινότητα σας κάθε ελληνική λέξη, αλλάξτε τα ευαγγέλια, αλλάξτε το όνομα του Χριστού που και αυτό βγαίνει από τα Ελληνικά και σημαίνει αυτός που έχει το χρίσμα, αλλάξτε και το σχήμα κάθε ναού (να μην έχει την ελληνική γεωμετρία), σβήστε τον Μέγα Αλέξανδρο, σβήστε όλους τους Μυθικούς και Ιστορικούς ήρωες, αλλάξτε την παιδεία σας, αλλάξτε το όνομα της ιστορίας, αλλάξτε τα ονόματα στα πανεπιστήμια σας, αλλάξτε τον τρόπο γραφής σας, χρησιμοποιήστε τον αραβικό, διαγράψτε την φιλοσοφία, διαγράψτε, διαγράψτε, διαγράψτε.
Θα πείτε «δεν γίνεται».
Σωστά, δεν γίνεται γιατί μετά δεν θα μπορείτε να στεριώσετε ούτε μία πρόταση! Δεν γίνεται να σβήσει η Ελλάδα, ο Έλληνας, η προσφορά του πάνω σε αυτόν τον πλανήτη.
Η πρόκληση πάντως ισχύει."
Jean Richepin
 

Παρασκευή 3 Μαΐου 2013