Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 09 ΟΚΤ 2013


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ              ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-2014
11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ                    ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 
endekatodimotiko.blogspot.com                                                                                E-mail: endekato_dimotiko@hotmail.com       τηλ.  694 6959000  (08.00-14.00)  
                                                      Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
       Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εύχονται σε σας υγεία , δουλειά ,με  την ευκαιρία δε της έναρξης των μαθημάτων  , εύχονται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας καλή πρόοδο , υγεία και μια δημιουργική χρονιά.
Σας καλούμε επίσης, στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου του 11ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας , που θα γίνει στις 2 Οκτώβρη 2013 ,ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.30 το βράδυ , στην Αίθουσα Πολλαπλών Εκδηλώσεων του Σχολείου μας. Σε περίπτωση μη απαρτίας (ως συνήθως γίνεται), αυτόματα ορίζεται ως ημέρα συγκέντρωσης η 09 Οκτώβρη 2013 , ημέρα Τετάρτη και ώρα 6.30.
 Φέτος θα ‘ναι μια πολύ δύσκολη χρονιά. Η ανεργία μαστίζει τη περιοχή μας και κρέμεται σαν Δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα κεφάλια όλων μας. Η υποβάθμιση του Δημόσιου Σχολείου , οι καταργήσεις τμημάτων , η γενικότερη αναταραχή στην Παιδεία είναι τα σημαντικότερα θέματα.
Θα συζητήσουμε ακόμη ο,τι μας απασχολεί- ΟΛΟΗΜΕΡΟ -ΚΕΡΑΙΑ-ΒΙΑ-ΔΑΣΚΑΛΟΙ- ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ -ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΣ –BAZAAR κλπ-
θα σας ενημερώσουμε για ο,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και τι σκεφτόμαστε να κάνουμε.  Ν’ ακούσουμε τις προτάσεις σας.  Η παρουσία όλων μας είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία για να υπάρξει συνέχεια στο Σύλλογό μας. Ελάτε να δυναμώσουμε τη φωνή μας και να ακουστούν όλες οι απόψεις. Όλοι για το καλό των παιδιών μας πασχίζουμε άλλωστε.                                                                                                                                      
     Είναι δεκτή για συζήτηση οποιαδήποτε άλλη πρόταση γίνει από Γονέα ή Κηδεμόνα που φοιτά το παιδί του στο σχολείο μας.
Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  οι δραστηριότητες που προτείνονται  για τη φετινή Σχολική Χρονιά, που αφορούν τα παιδιά, είναι :
    α)        Παραδοσιακοί Χοροί
    β)        Σκάκι
    γ)        Κολύμβηση
    δ)        Επιτραπέζια Αντισφαίριση (πιγκ πογκ)                                                                                                                               
   Τα μαθήματα θα αρχίσουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη.
Θα σας ενημερώσουμε και για τις δραστηριότητες του Δήμου Ν. Ιωνίας που αφορούν  τα παιδιά μας.
       Παράλληλα για τους γονείς και κηδεμόνες θα λειτουργήσουν
α)  Σεμινάρια για τους γονείς (Μαθησιακές δυσκολίες -Πρώτες Βοήθειες –Φιλολογικές βραδιές-Μαθήματα φωτογραφίας & Corel or Photoshop κλπ.
β)      Σχολή Γονέων για 12η  φορά  &
γ)      Κινηματογραφική λέσχη για τα παιδιά μας (την ίδια ώρα με τη Σχολή Γονέων)
     Τελειώνοντας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε, εκ των προτέρων, για τη συνεργασία σας και τη συμμετοχή σας , να υποσχεθούμε ότι δεν θα αφήσουμε κανένα παιδί να πεινάσει και να ευχηθούμε σε όλους.
Καλή  Σχολική  Χρονιά
Γεμάτη  υγεία
                  Ο Πρόεδρος                            Η  Γραμματέας
                   Παναγιώτης Τσεκούρας                    Μάνθα Ζήβα

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΣΚΕΨΗ Δ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Αξιότιμα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων,
σας προσκαλούμε σε κοινή σύσκεψη με το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων με θέμα, τις πρόσφατες εξελίξεις στην παιδεία και τις ελλείψεις σʼ εκπαιδευτικούς, υλικοτεχνική υποδομή και συντήρηση ανά σχολείο.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 30 Σεπτ. 2013 και ώρα 06:00 μ.μ. στο θέατρο του 1ου Γυμνασίου & 1ου λυκείου Ν. Ιωνίας (σταθμός ΗΣΑΠ Πευκάκια).
Διευκρινίσεις:
Η πρόσκληση απευθύνεται και στα 7 μέλη των Δ.Σ. και όχι περιοριστικά στα Προεδρεία ή τους εκπροσώπους στην Ένωση.Ο κάθε Σύλλογος γονέων θα πρέπει να καταθέσει υπόμνημα με τις ελλείψεις-προβλήματα του σχολείου του.
  • Τη σύσκεψη μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι γονείς το επιθυμούν και δεν είναι μέλη Δ.Σ.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Νέας Ιωνίας.

Ο Πρόεδρος                          Ο Γ. Γραμματέας
Χρ. Σταθόπουλος                 Π. Τσεκούρας

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013


 

Τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού; ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΣΑ ΞΕΡΑΤΕ! 10 οδηγίες επιβίωσης!

GKOUROU | 10:35 μ.μ. | ΧΡΗΣΙΜΑ


Το όνομά μου είναι Doug Copp. Είμαι ο Αρχηγός Διάσωσης και Διευθυντής Καταστροφών της Αμερικανικής Ομάδας Διεθνούς Διάσωσης (American Rescue Team International, ARTI), η πιο έμπειρη ομάδα διάσωσης του κόσμου. ..
Οι πληροφορίες που περιέχονται σ' αυτό το άρθρο θα σώσουν ζωές...
στο ενδεχόμενο ενός σεισμού. Το πρώτο κτίριο στο οποίο μπουσούλισα στα τέσσερα ήταν ένα σχολείο στη πόλη του Μεξικού κατά τη διάρκεια του σεισμού του 1985. Όλα τα παιδιά ήταν κάτω από τα θρανία. Όλα τα παιδιά κυριολεκτικά καταπλακωθήκανε σε σημείο ισοπέδωσης.
Θα μπορούσαν να είχαν σωθεί άμα είχαν ξαπλώσει δίπλα στα θρανία κατά μήκος του διαδρόμου. Ήταν φρικτό, καθόλου αναπόφευκτο και αναρωτήθηκα γιατί τα παιδιά δεν ήταν στους διαδρόμους. Δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι είχε δοθεί οδηγία στα παιδιά να κρυφτούν κάτω από οποιοδήποτε έπιπλο. Απλά, όταν τα κτίρια γκρεμίζονται, το βάρος της οροφής που πέφτει πάνω στα διάφορα αντικείμενα ή έπιπλα ενός δωματίου συνθλίβει αυτά τα αντικείμενα, αφήνοντας κάποιο χώρο ή κενό δίπλα τους. Αυτός ο χώρος είναι αυτό που αποκαλώ 'τρίγωνο της ζωής'...

Όσο μεγαλύτερο και δυνατότερο είναι το αντικείμενο, τόσο το λιγότερο θα συμπιεστεί. Όσο λιγότερο συμπιεστεί, τόσο μεγαλύτερο το κενό και τόσο μεγαλύτερη θα είναι η πιθανότητα ο άνθρωπος που χρησιμοποιεί το κενό αυτό για την ασφάλειά του να μη τραυματιστεί. Την επόμενη φορά που θα δείτε κτίρια που έχουν καταρρεύσει στην τηλεόραση, μετρείστε τα 'τρίγωνα' που έχουν σχηματιστεί. Είναι παντού. Είναι το πιο κοινό σχήμα που θα δείτε στα γκρεμισμένα κτίρια. Είναι παντού.

ΔΕΚΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ
1. Σχεδόν όλοι που απλά 'βουτούν και κρύβονται κάτω από κάτι' όταν καταρρέει ένα κτίριο συνθλίβονται μέχρι θανάτου. Οι άνθρωποι που χώνονται κάτω από αντικείμενα, όπως θρανία ή αυτοκίνητα, συνθλίβονται.


2. Οι γάτες, τα σκυλιά και τα μωρά πολύ συχνά και φυσικά διπλώνουν το σώμα τους στην εμβρυακή θέση. Πρέπει να κάνετε και εσείς το ίδιο σε περίπτωση σεισμού. Είναι ένα φυσικό ένστικτο ασφάλειας και επιβίωσης. Μπορείτε να επιβιώσετε σε ένα μικρό κενό. Πηγαίνετε δίπλα σε ένα αντικείμενο, δίπλα σε ένα καναπέ, δίπλα σε ένα ογκώδες αντικείμενο που θα συμπιεστεί ελαφρά αλλά θα αφήσει ένα κενό δίπλα του.



3. Τα ξύλινα κτίρια είναι η ασφαλέστερη κατασκευή που μπορεί κανείς να βρεθεί κατά τη διάρκεια ενός σεισμού. Το ξύλο είναι ελαστικό και κινείται με τη δύναμη του σεισμού. Αν όντως ένα ξύλινο κτίριο καταρρεύσει, δημιουργούνται μεγάλα κενά επιβίωσης. Επιπλέον, ένα ξύλινο κτίριο έχει λιγότερη συμπυκνωμένη μάζα όταν καταρρεύσει. Τα κτίρια από τούβλα θα σπάσουν σε πολλά ατομικά τούβλα. Τα τούβλα αυτά θα προκαλέσουν πολλούς τραυματισμούς, αλλά λιγότερα πολτοποιημένα πτώματα σε σύγκριση με πλάκες από μπετόν.



4.Αν είστε ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι τη νύχτα και συμβεί σεισμός, απλά κυλήστε έξω από το κρεβάτι. Ένα ασφαλές κενό θα υπάρχει γύρω από το κρεβάτι. Τα ξενοδοχεία θα είναι σε θέση να πετύχουν ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό επιβίωσης από σεισμό, απλά με το να αναρτήσουν μία πινακίδα στο πίσω μέρος της πόρτας κάθε δωματίου, που να λέει στους ενοίκους να ξαπλώσουν στο πάτωμα δίπλα στη βάση του κρεβατιού κατά τη διάρκεια ενός σεισμού.


5. Αν συμβεί ένας σεισμός και δεν μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε με το να βγείτε έξω από τη πόρτα ή το παράθυρο, τότε ξαπλώστε κάτω και διπλώστε το σώμα σας στην εμβρυακή θέση δίπλα σε ένα καναπέ ή σε μία μεγάλη καρέκλα.


6.. Σχεδόν όλοι που πηγαίνουν κάτω από το κούφωμα της πόρτας όταν καταρρέει το κτίριο, σκοτώνονται. Και αυτό γιατί αν κάθεστε κάτω από το κούφωμα και η πόρτα πέσει προς τα μπρος ή προς τα πίσω θα συνθλιφτείτε από την οροφή από πάνω. Αν ή πόρτα πέσει προς τα πλάγια θα κοπείτε στη μέση από το κούφωμα. Και στις δύο περιπτώσεις θα σκοτωθείτε!


7. Ποτέ να μη πάτε στις σκάλες. Οι σκάλες έχουν διαφορετική ιδιοσυχνότητα (ταλαντώνονται διαφορετικά από το κεντρικό όγκο του κτιρίου). Οι σκάλες και το υπόλοιπο τμήμα του κτιρίου συνεχώς προσκρούουν μεταξύ τους μέχρις ότου οι σκάλες διαλυθούν εκ θεμελίων. Οι άνθρωποι που πάνε στις σκάλες πριν λάβει χώρα η οριστική διάλυσή τους, ακρωτηριάζονται φρικτά από τα σκαλοπάτια της σκάλας τη στιγμή που αυτά διαλύονται. Ακόμα και αν το κτίριο δεν καταρρεύσει, μείνετε μακριά από τις σκάλες, καθόσον αυτές είναι από τα πιο πιθανά μέρη του κτιρίου να υποστούν βλάβες. Ακόμα και αν οι σκάλες δεν καταρρεύσουν από το σεισμό, μπορεί να καταρρεύσουν αργότερα από την υπερφόρτωσή τους από τον πανικόβλητο κόσμο που έχει στραφεί σ' αυτές για εκκένωση του κτιρίου. Οι σκάλες πρέπει πάντα να ελέγχονται για καταλληλότητα μετά από σεισμό, ακόμα και αν το υπόλοιπο κτίριο δεν έχει υποστεί ζημιές.



8.Πηγαίνετε κοντά στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου ή έξω από αυτούς αν είναι δυνατόν. Είναι πολύ καλύτερα να είστε κοντά στο εξωτερικό του κτιρίου παρά στο εσωτερικό. Όσο πιο μακριά είστε από την εξωτερική περίμετρο του κτιρίου, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να μπλοκαριστεί η οδός διαφυγής σας.


9. Οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα στα οχήματά τους συνθλίβονται όταν ο δρόμος από πάνω (ανισόπεδοι δρόμοι) καταρρεύσει σε περίπτωση σεισμού και καταπλακώσει τα οχήματά τους. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που συνέβη με τις πλάκες ανάμεσα στα καταστρώματα στη λεωφόρο Nimitz. Τα θύματα του σεισμού του Σαν Φραντσίσκο έμειναν όλα μέσα στα αυτοκίνητά τους. Σκοτώθηκαν όλοι. Θα μπορούσαν να είχαν σωθεί απλά με το να είχαν βγει έξω και να είχαν καθίσει ή ξαπλώσει δίπλα στα οχήματά τους. Όλα τα καταπλακωμένα αυτοκίνητα είχαν κενά ύψους ενός μέτρου δίπλα τους, εκτός από εκείνα στα οποία οι κολώνες από μπετόν είχαν πέσει εγκάρσια πάνω τους.



10. Ανακάλυψα, καθώς μπουσουλούσα μέσα σε γραφεία εφημερίδων που είχαν καταρρεύσει, καθώς και σε άλλα γραφεία με πολύ χαρτικό υλικό, ότι το χαρτί δεν συμπιέζεται. Μεγάλα κενά δημιουργούνται γύρω από στοίβες από χαρτί.


Στα σχολεία άραγε μαθαίνουν ακόμη στα παιδάκια τις απαρχαιωμένες τακτικές; ΔΙΑΔΩΣΤΕ αυτό το μήνυμα και σώστε ζωές!

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Γ.Μ.Ε.)
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Βερανζέρου 22, 6ος όροφος – Αθήνα. Τηλ. 210.32.42.386, φαξ 210.38.45.434
www.goneis.org  www.omosp-goneon-athinas.org
ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΒΑΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ.
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ!
            Η Ανώτατη Συνομοσπονδία Γονέων Μαθητών Ελλάδας και η Ομοσπονδία Ενώσεων Συλλόγων Γονέων Μαθητών Περιφέρεια Αττικής, συμμετέχουν και καλούν όλους τους γονείς- μαθητές-εκπαιδευτικούς στα συλλαλητήρια και στις αντιφασιστικές συναυλίες που γίνονται σε όλη τη χώρα, ενάντια στη φασιστική Χρυσή Αυγή, την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013.

Στην Αθήνα η συγκέντρωση θα γίνει στα Προπύλαια, στις 12:00 το μεσημέρι. Θα ακολουθήσει αντιφασιστική συναυλία στις 14:00 στο Σύνταγμα.
            Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής, έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία, που σηκώνουν κεφάλι,  που αντιδρούν, που αντιστέκονται και διεκδικούν όλα τα κεκτημένα δικαιώματα (σταθερή και μόνιμη εργασία, υγεία, παιδεία, πρόνοια, ασφάλιση, μισθούς, συντάξεις …). Η Χρυσή Αυγή είναι το δολοφονικό χέρι του  σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, που θέλει τους εργαζόμενους και τα παιδιά τους φοβισμένους και δούλους, για να αυγατίζουν αυτοί τα κέρδη τους.
Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να πάρουν θέση και να τολμήσουν, να μιλήσουν καθαρά και ξάστερα στα παιδιά μας για το φασισμό, τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος της ανθρωπότητας και για τις αιτίες που τον γεννούν.
Δεν αφήνουμε τους ναζιστές να ποτίσουν τα μυαλά των παιδιών μας με το δηλητήριο του φασισμού και τη σάπια ιδεολογία τους.
Δεν τους αφήνουμε να το παίζουν «προστάτες» των παιδιών και των οικογενειών μας.
Ούτε νερό, ούτε ψωμί από χέρι φασίστα.
Καμία εμπιστοσύνη, καμία ελεημοσύνη στους τραμπούκους του συστήματος.
Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε σχολείο, σχολή, γειτονιά, χώρο δουλειάς.
Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για τα σύγχρονα δικαιώματα και τις ανάγκες μας.
ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ


ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ
                                                            ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
        Ενημερώνουμε τους γονείς και τους μαθητές, ότι ξεκινά το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου. Οι εγγραφές και ανανεώσεις θα γίνονται από 23/09/13 έως 27/09/13, ώρες 09.00-14.00 & 17.00-20.00 στα γραφεία του Ο.Π.Α.Ν. (Λεωφ.Ηρακλείου 268 1ος Όροφος). Για ανανεώσεις καρτών χρειάζονται η περσινή κάρτα αθλητή - Ιατρική Βεβαίωση - 20€ για όλο το χρόνο. Για νέες εγγραφές χρειάζονται 2 φωτογραφίες - Ιατρική Βεβαίωση - Λογαριασμό ΔΕΗ ή ΟΤΕ - 20€ για όλο το χρόνο                                                                                                                    
Υπεύθυνος Γυμναστής : Ρίζος Κωνσταντίνος ( 6944225781 )
Γραφεία Ο.Π.Α.Ν. : 210-2759768,  210-2777721

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ          ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-14                                   11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ       ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 2013                          
  E-mail:endekato_dimotiko@hotmail.com                    
endekatodimotiko.blogspot.com           τηλ.  698 6959000  (08.00-14.00)                                         
                                  ΔΥΝΑΜΗ  228 ΑΤΟΜΑ
ΟΛΟΗΜΕΡΟ …….ΑΤΟΜΑ
ΕΧΟΥΜΕ:   Μερικές ώρες Αγγλικών & Γυμναστικής από τα πρωινά τμήματα
ΛΕΙΠΟΥΝ  :   Οι ειδικότητες.
ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ:…………… παιδιά
                     ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ
1.  ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ 
2.  ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ
3.  ΣΧΟΛΗ  ΓΟΝΕΩΝ  (12ος κύκλος) ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ να συνεχίσει .
4.  ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ
5.  ΣΚΑΚΙ  
6.  ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ- ΑΓΩΓΗ  (εάν δεν έρθει ειδικότητα)
7.  ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ (Περιμένουμε εξοπλισμό ) 
8.  ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ (εάν δεν έρθει ειδικότητα)
9.  ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ(  δυό φορές το χρόνο) & BAZAAR
10. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ –ΜΑΘΗΤΙΚΗ  ΠΕΝΑ (ατόνησε-δεν ενδιαφέρονται οι δάσκαλοι)
11. ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ- Υποστηρίξτε τη προσπάθειά μας.
12. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ (Μαθησιακών δυσκολιών-Διάσπασης προσοχής κ.λ.π.- Α΄ βοηθειών Ιατρικών ειδικοτήτων-Κοινωνικής υποστήριξης κ.λ.π.)
13. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ –endekatodimotiko.blogspot.com-                             facebook  & E-MAIL: endekato_dimotiko@hotmail.com
    ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

1.  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (3 τμήματα- Α΄ και Β΄,Γ΄ και Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ μαζί).
2.  ΜΠΑΣΚΕΤ (2 τμήματα)  3. ΒΟΛΛΕΥ (2 τμήματα)  4. ΣΤΙΒΟΣ  5. ΤΕΝΝΙΣ
6.  ΡΥΘΜΙΚΗ  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ (οδός ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ στη Καλογρέζα)
7.  Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ.

  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
      ΚΥΡΙΑΡΧΟ:  Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
1.        ΚΕΡΑΙΑ- ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
2.        ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
3.        ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΣ-ΚΟΣΤΟΣ σίτισης πέρισυ 30 €
4.        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ (των Γερμανικών και Γαλλικών)
5.        ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗ ΧΡΟΝΙΖΟΥΝ.
6.        ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
7.        ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ  (για τα μικρότερα παιδιά- Καταστροφές ήδη )
8.        ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ (TARTAN για την επικάλυψη του προαυλίου απομάκρυνση των πετρών-περίφραξη εσωτερική και εξωτερική )
9.        ΒΙΑ ΑΠ΄ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ-άμεση αντίδραση.
10.      ΝΕΟ ΚΤΗΡΙO – ΠΛΗΡΩΣΗ να γίνει λειτουργικό.
11.      ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.
12.      ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ.
13.      ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-  ΚΑΛΥΨΗ ΘΕΣΕΩΝ-ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
14.      BAZAAR ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ;
15.      ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ
16.      ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ- ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ- ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
17.      ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ 2013-14


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ       ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-2014
11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ        endekatodimotiko.blogspot.com
Email:endekato_dimotiko@hotmail.com        
τηλ.  698 6959000 (08.00-14.00)
             Αγαπητοί  Γονείς και Κηδεμόνες
             των παιδιών της Α’ τάξης
 σας καλωσορίζουμε στο Σχολείο μας και σας ευχόμαστε καλή χρονιά.
    Σας καλούμε  να γνωριστούμε και να σας ενημερώσουμε την ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2013 ,μετά την συγκέντρωση των δασκάλων.
 Για επικοινωνία υπάρχει το 698 6959000  κινητό τηλέφωνο, ανοιχτό καθημερινά από 08.00εως 14.00,καθώς και το e-mail του Συλλόγου  endekato_dimotiko@hotmail.com   , για κάθε τι που σας απασχολεί. Θα είμαστε σε καθημερινή επαφή μαζί σας για να σας βοηθήσουμε στο νέο περιβάλλον.
Επίσης θα μας βρείτε στο endekatodimotiko.blogspot.com

               Ο Πρόεδρος                                   Η Γραμματέας
   Παναγιώτης Τσεκούρας (6977360453)                 Μάνθα Ζήβα