Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ

.

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
11ου & 15ου ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝΝ. ΙΩΝΙΑΣ
Μήδειας & Φερτεκίου 1 -14233 Νέα Ιωνία
.

Προς
1. την Αντιδήμαρχο δημοτικής Παιδείας
κα Όλγα Κατημερτζή
2.την Πρόεδρο της 6ηςΣχ. Επιτροπής
κα Δέσποινα Σαββιδάκη

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Θέμa: «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ »

Οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των δυο Σχολείων ζητούν εγγράφως , όπως μας υποδείξατε, την οικονομική υποστήριξη του Δήμου . Όπως σας ενημερώσαμε ,εθελοντικά και καλοπροαίρετα, χρειαζόμαστε μικροφωνική με μια έως δύο ψείρες (ασύρματα φορητά μικρόφωνα), κατάλληλο φωτισμό (όχι σταθερό, όπως είναι τα φώτα του ανοικτού θεάτρου αλλά τύπου spar), ενίσχυση των παλαιών σκηνικών (τα πλαίσια των σκηνικών είναι 12 ετών), προγράμματα ,προσκλήσεις .
Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του κοστολογίου μας, που κάναμε από τον Νοέμβρη του 2010, για τα πρόσθετα (εκτός του ατομικού κόστους των 18 € για το ενοίκιο της κάθε στολής )είναι περίπου 650 € .
Μετά από αρνητική απάντηση στο αίτημα μας για οιαδήποτε οικονομική ενίσχυση από την Πρόεδρο της 6ης Σχολικής Επιτροπής κα Δέσποινα Σαββιδάκη ( στον Οικονομικό Απολογισμό 2011) στείλαμε στους γονιούς και κηδεμόνες ,έγκαιρα, επιστολή για τον επιμερισμό του κόστους της εκδήλωσης. Σε προσωπική επαφή όμως που ΄χαμε αμέσως μετά μαζί σας , αφού εκφράσατε την απορία σας γιατί δεν ερωτηθήκατε για πιθανή οικονομική ενίσχυση, μας υποδείξατε να σας ενημερώσουμε εγγράφως για το τι χρειαζόμαστε με σκοπό να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες του Δήμου (στολές από το Πνευματικό Κέντρο ,εκτυπώσεις από το Δήμο ,μικροφωνική του Δήμου) για να κατεβάσουμε το κόστος . Μερικές λύσεις εκ των πραγμάτων δεν είναι εφικτές για τεχνικούς και μόνο λόγους και όχι γιατί οι προθέσεις δεν είναι καλές.
Ενημερωτικά σας λέμε ότι πέρσι από την 6η Σχολική Επιτροπή πήραμε 6 μήνες μετά το ποσό των 600 € σε δύο δόσεις (των 500 € και 100€ ) αφού το εξοφλήσαμε όμως μετά την παράσταση από δικά μας χρήματα για να πετύχουμε καλύτερη τιμή όπως και έγινε (για εξόφληση από το Δήμο ζητούσαν 850€ ενώ με άμεση εξόφληση πληρώσαμε 550€).
Σας ευχαριστούμε για το προσωπικό ενδιαφέρον σας και περιμένουμε απάντηση στο αίτημα μας για να οργανώσουμε έγκαιρα τη γιορτή μας.
Νέα Ιωνία 10 Μάη 2011
Για τα Διοικητικά Συμβούλια
Ο Πρόεδρος του 11ου Δημ.Σχ. ............. H Πρόεδρος του 15ου Δημ.Σχ.

Παναγιώτης Τσεκούρας ........................Μαρία Καρατζά
Τηλ. επαφής Παν. Τσεκούρας 6977360453