Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΚΤΩΒΡΗ 2011-12

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Νέα Ιωνία 12 ΟΚΤΩΒΡΗ 2011

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 243

Α. ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΔΥΝΑΜΗ 115 (Κυρίως Πρωτάκια)-Δασκάλες 3-(Δ/ντρια -Αγγλικά-Γυμναστική). Ειδικότητες που περιμένουμε: Εικαστικά -Υπολογιστές- Θεατρική Αγωγή). Κάλυψη από τους υπάρχοντες για τα

Αγγλικά και τη γυμναστική.

ΧΩΡΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ προσοχή στα δοχεία για το ψυγείο και στους φούρνους μικροκυμάτων. Ζητήσαμε

και άλλο ψυγείο από το Δήμο, εάν δεν μας δωσει θα το αγοράσουμε εμείς.

Β. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Τουαλετών και βαφή συνολική. Απολύμανση-Ψεκασμός για μηνιγγιδοκοκκο – Βαφή ξανά (ΣΕΠΤ 2011). Συχνότατος έλεγχος. Βάψιμο έως ότου πάμε στο ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ. 2. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ προς το ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ για το ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ. Στείλαμε ΕΠΙΣΤΟΛΗ και ετοιμάζουμε δυναμικές πλέον κινητοποιήσεις, για να τελειώσει επιτέλους το ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ με τις για λιγότερες επιπτώσεις στα παιδιά. 3. ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τους Διευθυντές και κάναμε παρεμβάσεις σε θέματα ασφάλειας στο χώρο του σχολειού, συμπεριφοράς δασκάλων και παιδιών (ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ), σεβόμενοι κάθε φορά το θεσμικό ρολό του καθενός μας. Συνεισφέραμε ποικιλοτρόπως στην καθαριότητα του Σχολειού. Ενημερώνουμε και ενημερωνόμαστε σχεδόν καθημερινά από το Διευθυντή και ενημερώνουμε αμέσως τα μέλη μας. 4. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ των γονιών μέσα από BLOG με όνομα endekatodimotiko.blogspot.com και στο facebook με το όνομα endekato_dimotiko@hotmail.com .Δώστε μας το e-mail σας για να σας βάλουμε στη mail-list. 5. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ. Μαζέψαμε ρούχα για πολύτεκνους και ανήμπορους, μέλη του Συλλόγου. Εάν έχετε πληροφορία για κάποιο μέλος πείτε το μας και θα ενεργήσουμε διακριτικά.

Γ. ΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ

1. ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ -Με την κ.Ευαγγελία Μπάντρα ,ψυχολόγο του του Ι.Δ.Ε.Κ.Ε. κάθε Παρασκευή απόγευμα 6.00-9.00.

2. ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ που λειτούργει παράλληλα με τη Σχόλη Γονέων ,με πρόσφατες παιδικές ταινίες- ΠΑΙΔΙΚΟ INTERNET-Προσφέρουμε χυμούς και μπισκότα.

3. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ με το όνομα «ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΕΝΑ» μέσα στο σχολειό (ευέλικτη ζώνη).

4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ οπού οι γονείς ή κηδεμόνες θα έχουν πρόσβαση στις φιάλες του αίματος έως ότου τα παιδιά τους γίνουν 16 ετών. Θα το προσπαθήσουμε και φέτος.

5. ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ. Παρέμβαση σε όλους τους αρμοδίους φορείς σε μια προσπάθεια που ήδη αριθμεί 5 χρόνια. Αρχίσαμε με την μέτρηση της απόστασης σε συνεργασία με το Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

6. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ- ΣΚΑΚΙ- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ-ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ- ΧΟΡΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ σε χώρο που θα ζητήσουμε από την ΔΕΠ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Σάββατο η Κυριακή.

7. ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ με ταυτόχρονη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 4 ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ.., σε βιβλία των οποίων θα γίνουν εργασίες των παιδιων.Ολα αυτά ενταγμένα στη Ευέλικτη Ζώνη του Σχολειού

8. ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ( Έχουμε 50 ΠΑΙΔΙΑ φέτος.) Το μόνο Δημόσιο Σχολείο με τέτοια εκδήλωση.

9. BAZAAR ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ για ενίσχυση του Σχολείου μας Αγορά υλικοτεχνικών

9. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ από μέλη του Συλλόγου. 10. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τα προγράμματα του Δήμου Νέας Ιωνίας που αφορούν τα παιδιά μας. 11. Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΑΣ.

Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ 1. Αναγκαία η ΕΤΗΣΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ των 5 €. Δεν μπορέσαμε στη αποχαιρετιστήρια γιορτή στο τέλος της χρονιάς να δώσουμε κάτι . Δώσαμε μόνο ένα ΔΩΡΑΚΙ γνωριμίας και στα παιδιά της Α ΤΑΞΗΣ. Έσοδα μηδέν και έξοδα μόνο για βασιλόπιτες(Φέτος θα τις φτιάξουμε μόνοι μας)- βιβλία και φωτοτυπίες .Πληρώνουμε για τα παιδιά της Στέγης .

ΕΛΑΤΕ ΠΕΣΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ,ΔΩΣΤΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΥΚΝΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΑΣΧΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.