Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΜΑΣ



11ο κ΄ 15ο Δ. ΣΧ. Ν. ΙΩΝΙΑΣ ...........................................Ν. ΙΩΝΙΑ, 19-9-2011
ΦΕΡΤΕΚΙΟΥ 1 ΠΛ. ΤΣΑΛΔΑΡΗ
Τ.Κ. 14233 Ν. ΙΩΝΙΑ
.....................ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ
Αγαπητοί Γονείς,
Οι Διευθυντές και το προσωπικό των σχολείων, με την έναρξη του σχολικού έτους, εύχονται σε εσάς και τα παιδιά σας καλή σχολική χρονιά, με υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα.
Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε και για τα παρακάτω:
1. Οι μαθητές προσέρχονται στο σχολείο έγκαιρα και παρευρίσκονται στην προσευχή του σχολείου, που γίνεται καθημερινά στις 8:10 π.μ.
2. Οι γονείς αποχωρούν από τον αύλειο χώρο με το χτύπημα του κουδουνιού.
3. Η πόρτα του προαυλίου αμέσως μετά την προσευχή θα κλείνει, για την ασφάλεια των μαθητών. Αργοπορημένες προσελεύσεις δημιουργούν προβλήματα, τόσο στους μαθητές, όσο και στη λειτουργία των τμημάτων του σχολείου.
4. Όταν απουσιάζει μαθητής από το σχολείο θα πρέπει οι γονείς να ενημερώνουν το σχολείο τηλεφωνικά για το λόγο απουσίας του μαθητή. Εάν η απουσία είναι μεγαλύτερη των τριών ημερών, με την επάνοδο του μαθητή στο σχολείο, θα πρέπει να έχει μαζί του ιατρική βεβαίωση, όπου θα αναγράφεται ο λόγος απουσίας του μαθητή.
5. Σε περίπτωση που αλλάξατε διεύθυνση κατοικίας ή τηλέφωνα (σταθερά ή κινητά), παρακαλούμε να ενημερώσετε το δάσκαλο της τάξης.
6. Οι γονείς θα πρέπει να φροντίζουν για την έγκαιρη παραλαβή των παιδιών τους, όταν σχολούν.
7. Οι μαθητές του Ολοήμερου, που φέρνουν φαγητό για το γεύμα, θα πρέπει να βάζουν το φαγητό τους στο ψυγείο που βρίσκεται στην αίθουσα του Ολοήμερου (Α΄ τάξη, Νο 1 στο ισόγειο). Το δοχείο του φαγητού θα πρέπει να έχει ετικέτα με το όνομα του μαθητή. Παρακαλείσθε να βάζετε το φαγητό σε δοχείο που επιτρέπεται να μπει σε φούρνο μικροκυμάτων, για να ζεσταθεί.
8. Η ενημέρωση των γονέων για την πρόοδο των παιδιών από τους εκπαιδευτικούς θα γίνει με βάση πρόγραμμα που θα σας κοινοποιηθεί από τους δασκάλους των τάξεων.
9. Έκτακτη αποχώρηση μαθητή κατά τη διάρκεια λειτουργίας του σχολείου θα γίνεται κατόπιν προηγούμενης συνεννόησης του γονέα με το δάσκαλο της τάξης ή τη Διεύθυνση του σχολείου και με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι ο μαθητής θα αποχωρεί συνοδευόμενος.
10. Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Δ/ντής 11ου Δ.Σχ. Ν.Ιωνίας: 210-2791801
Δ/ντής 15ου Δ.Σχ. Ν.Ιωνίας: 210-2796966
Επικοινωνία με Εκπαιδευτικούς: 210-2779954
.............ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ
Δ/ντής 11ουΔ.Σχ ............ .......................Δ/ντής 15ου Δ.Σχ.
ΠΡΕΝΤΖΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ........... ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ