Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ              
11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ                            ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2012-2013
endekatodimotiko.blogspot.com                                             14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2012                       E-mail: endekato_dimotiko@hotmail.com

  ΕΚΛΟΓΕΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες σας ενημερώνουμε ότι,
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
από τις 8.00΄ έως τις 8.30΄-από τις 12 έως τις 13.30 και από τις 17.00 έως τις 19.30      (για την ευκολία όλων) μαζί με τους βαθμούς ή την  ενημέρωση
    Θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη  νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του  11ου Δημοτικού Σχολείου .  
       Δικαίωμα ψήφου έχουν οι Γονείς ή Κηδεμόνες  που έχουν πληρώσει ή θα πληρώσουν (την ημέρα των εκλογών) την ετήσια   εισφορά στο Σύλλογο μας, που ανέρχεται στο συμβολικό ποσό των 5 Euro .
Η ασφάλεια, η πρόοδος, οι δραστηριότητες και γενικά η μόρφωση των παιδιών είναι υπόθεση όλων μας. Ο Σύλλογος είμαστε όλοι εμείς και το Δ.Σ. απλά μας αντιπροσωπεύει.

Η λειτουργία των Συλλόγων μας  καθώς και η περαιτέρω εξέλιξη τους είναι κι αυτή υπόθεση όλων μας. Κανένας δεν περισσεύει και η συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία.

Θα θέλαμε με τη συμμετοχή σας να επισφραγίσετε το έργο του Συλλόγου μας  και να στηρίξετε την ύπαρξη του έτσι ώστε να συνεχίσει να παλεύει για να μπορέσει να δώσει  όσα το δυνατόν περισσότερα στα παιδιά μας, είτε αυτά αφορούν τη μόρφωση τους, είτε αφορούν τη διασκέδασή τους, είτε αφορούν γενικότερα τη διαμόρφωση της προσωπικότητας τους και την καλλιέργεια των δεξιοτήτων τους.
                 Με την θερμή παράκληση να πάρουμε μέρος και στις δυό ενέργειες
                    Για το απερχόμενο Δ.Σ.
      Ο Πρόεδρος                               Ο Γραμματέας

 Παναγιώτης Τσεκούρας              Παναγιώτης Μαυροφόρας