Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ    ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2013-14            11ουΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ                                                           E-mail: endekato_dimotiko@hotmail.com                      endekatodimotiko.blogspot.com         τηλ.  698 6959000  (08.00-14.00) 

            ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ   9 ΟΚΤΩΒΡΗ 2013

1.          ΨΗΦΙΣΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ. Στηρίζουμε τον αγώνα τους  και στεκόμαστε αλληλέγγυοι.
2.          Απαιτούμε την άμεση τοποθέτηση δασκάλων ΠΕ70 ώστε να λειτουργήσει κανονικά το Πρωινό και το Ολοήμερο Σχολείο.
3.          Θα συμμετάσχουμε στις κινητοποιήσεις που θα προτείνει η γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων του Δήμου  Νέας Ιωνίας, με την προϋπόθεση ότι θα σχολεία θα παραμείνουν ανοιχτά, στηρίζοντας τους εργαζόμενους γονιούς που δεν έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν για ό,τι η δωρεάν και δημόσια εκπαίδευση έπρεπε να καλύπτει.
4.          ΚΕΡΑΙΑ
5.          ROMA  -ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
6.          ΒΙΑ- BULLING ………
7.          ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ-ενημέρωση.(τραπεζοκόμος-ειδικότητες
8.          ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ( Πτώση σε αίθουσα του Γ3 του 15ου Δημ.Σχολείου-Με αίτηση των Δ/ντων έγιναν παρεμβάσεις )
9.           ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.Ενημέρωση.
10.       ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ Αναγκαία η ΕΤΗΣΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ των 5 €.
11.       ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ. Συλλογή τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και μαθητικού υλικού για τις ανάγκες των παιδιών που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.
12.      Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
13.   ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΡΟΧΟΝΟΜΩΝ
 Σ.Σ. Τα άτομα που παίρνουν μέρος στη Γενική Συνέλευση πρέπει να είναι ταμειακά εντάξει

       ΠΕΣΤΕ  ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ, ΔΩΣΤΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ  ΚΑΙ  ΠΥΚΝΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ  ΜΑΣ.  ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΑΣΧΙΖΟΥΜΕ.   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ