Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

Πρόσκληση στην πρώτη γενική συνέλευση του Συλλόγου μας (2023-2024)

 


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Αρχικά θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία, υπομονή και δύναμη σε όλους!

Επειδή καλόν είναι να μη χάνεται πολύτιμος χρόνος, σας προσκαλούμε στην 1η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας, που θα λάβει χώρα στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του σχολείου την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 στις 19:00.

Στη συνάντηση θα παρευρεθεί ο νέος Διευθυντής του σχολείου μας, κος Βέζας Θωμάς, ώστε να έρθουμε σε μία πρώτη επαφή μαζί του.

Επιπλέον θα παρουσιαστεί ένας σύντομος απολογισμός των Δράσεων του Συλλόγου μας για την προηγούμενη σχολική χρονιά (2022 – 2023), προκειμένου να θυμίσουμε το έργο μας στους γονείς των οποίων τα παιδιά φοιτούν από πέρυσι στο 11ο Δημοτικό , αλλά και να συστηθούμε στους γονείς που για πρώτη φορά φέρνουν τα παιδιά τους στην Α’ Δημοτικού.

Ακόμη στη συνέλευση θα σας παρουσιάσουμε τις εξωσχολικές δραστηριότητες που πρόκειται να ξεκινήσουν στους χώρους του σχολείου μας, με την υποστήριξη του Συλλόγου. Πρόκειται για τμήματα ρομποτικής, χορωδίας, παραδοσιακών ελληνικών χορών, καράτε για παιδιά , αλλά και αυτοάμυνας για ενήλικες.

Σε γενικότερο πλαίσιο, θα ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες για Δράσεις, που στόχο θα έχουν μόνο το καλό των παιδιών και της σχολικής κοινότητας γενικότερα.

Τέλος σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής των γονέων και κηδεμόνων στο Σύλλογο για το νέο σχολικό έτος 2023 - 2024. Θυμίζουμε ότι το αντίτιμο ανέρχεται στα 4,00€ για τον ένα γονιό / κηδεμόνα ή 4,00€ + 1,00€ για τον δεύτερο γονιό / κηδεμόνα (=5,00 €) .

Σας περιμένουμε και σας θέλουμε συνοδοιπόρους στο έργο μας!

Ευχαριστούμε πολύ!

Το Δ.Σ. του 11ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας