Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Θα θέλαμε από την πλευρά του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων να συγχαρούμε όλα τα παιδιά των Ε2’ Τμημάτων του 11ου και του 15ου Δημοτικών σχολείων για την υπέροχη και ιδιαίτερα συγκινητική γιορτή που παρουσίασαν στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων την Παρασκευή 27.10.2023 για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Με τη συνδρομή και την καθοδήγηση των δασκάλων των τάξεών τους (κα Ήβη Πανά & κα Ευαγγελία Παπάζογλου), αλλά και των εκπαιδευτικών της μουσικής (κα Λίνα Σερλέτη) και της θεατρικής αγωγής (κου Βασίλη Καζαντζή), το αποτέλεσμα ήταν άρτιο και το χαρήκαμε όσοι είχαμε την τύχη να το παρακολουθήσουμε από κοντά!

Επιπλέον θα θέλαμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του σχολείου μας, που παρέλασαν υπερήφανα το Σάββατο 28 Οκτωβρίου και τα καμαρώσαμε!

Ιδιαίτερη αναφορά επιθυμούμε να κάνουμε ακόμη στους μαθητές της ΣΤ’ Τάξης: Άγγελο Θεοχάρη (σημαιοφόρος), Παναγιώτη Καραπιπέρη, Ραφαέλα Κουμπούρα, Κρυσταλλία Μαδαρού, Σουμπιάν Μεχμέτι, Ορέστη Συνογιάννη (παραστάτες), οι οποίοι με τις υψηλές επιδόσεις τους τίμησαν τη σημαία, την πατρίδα, τις οικογένειές τους αλλά και όλους εμάς!

Καλόν είναι να θυμόμαστε όλοι, αλλά και τα παιδιά μας ότι τα μεγάλα «ΟΧΙ» στις ζωές μας κάποιες φορές γράφουν ιστορία…