Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ................. ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2010-2011
11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ............. ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2010
endekatodimotiko.blogspot.com ... E-mail: endekato_dimotiko@hotmail.com
τηλ. 694 6959000 (08.00-14.00)

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εύχονται σε σας υγεία , με την ευκαιρία δε της έναρξης των μαθημάτων , εύχονται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας καλή πρόοδο , υγεία και μια δημιουργική χρονιά.
Σας καλούμε επίσης, στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου του 11ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας , που θα γίνει στις 14 Οκτώβρη 2010 ,ημέρα Πέμπτη και ώρα 6.30 το βράδυ , στην αίθουσα Α1 του Σχολείου μας. Σε περίπτωση μη απαρτίας (ως συνήθως γίνεται), αυτόματα ορίζεται ως ημέρα συγκέντρωσης η 21 Οκτώβρη 2010 ,ημέρα Πέμπτη και ώρα 6.30.
. Μετά από 15 χρόνια με υποσχέσεις νομίζαμε ότι κάτι επιτέλους θα άλλαζε στο Σχολείο μας. Τα έργα στο Σχολείο έχουν σταματήσει και ο φόβος να γίνει φάντασμα είναι πλέον ορατός . Φέτος θα ‘ναι μια δύσκολη χρονιά. Προσανατολιζόμαστε σε δυναμικές κινητοποιήσεις.
Θα συζητήσουμε ο,τι μας απασχολεί-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ, ΒΙΑ, ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΑΣΚΑΛΟΙ κλπ- θα σας ενημερώσουμε για ο,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα και τι σκεφτόμαστε να κάνουμε. Ν’ ακούσουμε τις προτάσεις σας. Η παρουσία όλων μας είναι κάτι περισσότερο από αναγκαία για να υπάρξει συνέχεια στο Σύλλογό μας. Ελάτε να δυναμώσουμε τη φωνή μας και να ακουστούν όλες οι απόψεις. Όλοι για το καλό των παιδιών μας πασχίζουμε άλλωστε.
Είναι δεκτή για συζήτηση οποιαδήποτε άλλη πρόταση γίνει από Γονέα ή Κηδεμόνα που φοιτά το παιδί του στο σχολείο μας.
Με την επιστολή αυτή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι δραστηριότητες που προτείνονται για τη φετινή Σχολική Χρονιά, που αφορούν τα παιδιά, είναι :
α) Παραδοσιακοί Χοροί
β) Θεατρική Παιδεία
γ) Σκάκι
δ) Κολύμβηση

Τα μαθήματα θα αρχίσουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη.
Θα σας ενημερώσουμε και για τις δραστηριότητες του Δήμου Ν. Ιωνίας που αφορούν όμως τα παιδιά μας.
Παράλληλα για τους γονείς και κηδεμόνες θα λειτουργήσουν
α) Σχολή Γονέων &
β) Κινηματογραφική λέσχη για τα παιδιά μας (την ίδια ώρα με τη Σχολή Γονέων)

Τελειώνοντας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε, εκ των προτέρων, για τη συνεργασία σας και τη συμμετοχή σας και να ευχηθούμε σε όλους.

Καλή Σχολική Χρονιά
Γεμάτη υγεία

......Ο Πρόεδρος ........................... Η Γραμματέας

Παναγιώτης Τσεκούρας .............. Τριάνθη Βικάτου