Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ?


ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
11ου & 15ου ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝΝ. ΙΩΝΙΑΣ

Προς
1. τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών
Κο Νικόλαο Δακουτρό
2. την Αντιδήμαρχο δημοτικής Παιδείας
Κα Ρεγγίνα Ουσταμπασίδου
3.Κοινοποίηση Γραφείο Δημάρχου
4.την Πρόεδρο της 6ηςΣχ. Επιτροπής
Κα Δέσποινα Σαββιδάκη
5.Κοιν.Δ/ντες 11ου & 15ου Δημ.Σχολείων

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Θέμα: «ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ?»

Αγαπητοί Κυρίες και Κύριοι
Την Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη 2010 οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων συναντήθηκαν σε κοινή συνεδρίαση και διαπίστωσαν ότι κάνεις δεν μας έχει ενημερώσει για το «τι μέλλει γενέσθαι» με το «ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ».Εχει αφεθεί στη τύχη του. Υποστηρίξαμε με όλες τις δυνάμεις μας την κατασκευή του ,για να ανεβάσουμε το επίπεδο σπουδών των παιδιών μας, αλλά εδώ και πέντε μήνες το βλέπουμε να μετατρέπεται σε «ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΠΥΡΓΟ». Σε λίγο ,σας ενημερώνουμε , ότι θα υπάρξει και ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , λόγω φθοράς του πετάματος που το περιβάλει και θα γίνει σίγουρα άσυλο από παντός είδους καταπατητές. Γάτες και πουλιά το χουν ήδη κατοικήσει.
Εμείς είδαμε αφ’ ενός το προαύλιο μας να μειώνεται στο μισό και αφ΄ετέρου να ‘χουμε αύξηση των κρουσμάτων βίας και ατυχημάτων λόγω μείωσης του ζωτικού χώρου των παιδιών . Στοιβάξαμε 400(!!!) παιδιά σε 250 τ.μ. . Ίσως γι’ αυτό και δεν γίναμε πειραματικό σχολείο . Οι τουαλέτες ,για μια ακόμη χρονιά είναι σε άθλια κατάσταση σε αναμονή, πάντα των νέων στο «ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ».
Εκτός από τους μαθητές ,τους γονιούς και τους δασκάλους, των οποίων έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση, κανείς άλλος δεν νοιάζεται. Εκλογές γαρ και ίσως έχετε σπουδαιότερα πράγματα να κάνετε. Κανείς σας δεν ήρθε στην ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗ των ΝΕΟΚΤΙΣΤΩΝ της ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ να μας επισκεφθεί . Ούτε καν στο Αγιασμό μας, ούτε και στον χορό μας , πλην ελαχίστων εξαιρέσεων , αν και προσκληθήκατε προσωπικά όλοι σας. Συγχωρέστε τις διατυπώσεις αλλά πικρίας ένεκα. Η ευγένεια κυρίες και κύριοι δεν είναι αδυναμία. Για όλα τα παραπάνω παρακαλούμε όπως μας επισκεφθεί κάποιος από τους Αντιδημάρχους για να μας ενημερώσει τι θα γίνει τελικά με το «ΝΕΟ-κατ’ ευφημισμόν- ΚΤΗΡΙΟ».
Οι Σύλλογοι του 11ου και του 15ου Δημοτικών Σχολείων αποφάσισαν , κατ’ απαίτηση των Γονιών και Κηδεμόνων, να αντιδράσουν δυναμικά και να πάρουν τη κατάσταση στα χέρια τους . Θα κινηθούμε έτσι ώστε να μην στοιχειώσει το «ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ», για να μπορέσετε να το εγκαινιάσετε εσείς και όχι πιθανόν τα παιδιά σας. Οι Γενικές μας Συνελεύσεις θα καθορίσουν τις ενέργειές μας .
Βλέπετε κι εμείς εκλογές έχουμε και καιγόμαστε να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε.
Γίναμε, βλέπετε, επαίτες των δικαιωμάτων μας . Σας περιμένουμε , για την ενημέρωση που ζητάμε ,το συντομότερο δυνατόν.