Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ
Νέα Ιωνία 21 ΟΚΤΩΒΡΗ 2010
E-mail:endekato_dimotiko@hotmail.com endekatodimotiko.blogspot.com
τηλ. 694 6959000 (08.00-14.00)

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Νέα Ιωνία 21 Οκτώβρη 2010
ΔΥΝΑΜΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ 250

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

A. ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
ΔΥΝΑΜΗ 42 (Κυρίως Πρωτάκια)-Δασκάλες 3-(Δ/ντρια Αναδιώτου Μαρία –Εικαστικά -Αγγλικά-Γυμναστική). Ειδικότητες που περιμένουμε: -Υπολογιστές- Θεατρική Αγωγή). ΧΩΡΟΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ προσοχή στα δοχεία για το ψυγείο.

Β. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ 2009 (Ανάληψη καθηκόντων)

1. ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Τουαλετών και βαφή συνολική. Απολύμανση-Ψεκασμός για μηνιγγιδοκοκκο – Βαφή ξανά (ΣΕΠΤ 2010). Συχνότατος έλεγχος. Βάψιμο έως ότου πάμε στο ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ.
2. ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ και ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ προς το ΔΗΜΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ για το ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ. Στείλαμε ΕΠΙΣΤΟΛΗ και ετοιμάζουμε δυναμικές πλέον κινητοποιήσεις, για να τελειώσει επιτέλους το ΝΕΟ ΚΤΗΡΙΟ με τις για λιγότερες επιπτώσεις στα παιδιά. Βάψαμε το πέταμα και το ζωγραφίσαμε. Φέτος θα ζωγραφίσουν μόνο τα Πρωτάκια μας.
3. ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με τους Διευθυντές και κάναμε παρεμβάσεις σε θέματα ασφάλειας στο χώρο του σχολειού, συμπεριφοράς δασκάλων & παιδιών(ΣΧΟΛΙΚΗ ΒΙΑ), σεβόμενοι κάθε φορά το θεσμικό ρολό του καθενός μας. Συνεισφέραμε ποικιλοτρόπως στην καθαριότητα του Σχολειού. Ενημερωνόμαστε σχεδόν καθημερινά από το Διευθυντή,
4. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και με ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ του BLOG με όνομα endekatodimotiko.blogspot.com και στο facebook με το όνομα endekato_dimotiko@hotmail.com .Δώστε μας το e-mail σας για να σας βάλουμε στη mail-list.
5. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ.
Μαζέψαμε ρούχα για πολύτεκνους, μέλη του Συλλόγου.

Γ. ΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΗ

1. ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ
δυο ταχυτήτων-Μια με την κυρία Ασπασία Καρικώστε σε πρόγραμμα του Πανεπιστήμιου Αθηνών και μια με την κυρία Θεοδοσία Καραγιάννη του Ι.Δ.Ε.Κ.Ε. κάθε Παρασκευή απόγευμα 6.00-9.00.
2. ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ που λειτούργει παράλληλα με τη Σχόλη Γονέων ,με πρόσφατες παιδικές ταινίες- ΠΑΙΔΙΚΟ INTERNET-Προσφέρουμε χυμούς και μπισκότα.
3. ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ με το όνομα «ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΕΝΑ» μέσα στο σχολειό (ευέλικτη ζώνη).
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ οπού οι γονείς ή κηδεμόνες θα έχουν πρόσβαση στις φιάλες του αίματος έως ότου τα παιδιά τους γίνουν 16 ετών. Θα το προσπαθήσουμε και φέτος.
5. ΚΕΡΑΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ. Παρέμβαση σε όλους τους αρμοδίους φορείς σε μια προσπάθεια που ήδη αριθμεί 5 χρόνια. Αρχίζουμε με την μέτρηση της απόστασης σε συνεργασία με το Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
6. ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΧΟΡΟΙ- ΣΚΑΚΙ- ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ- ΧΟΡΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ σε χώρο που θα ζητήσουμε από την ΔΕΠ. ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Σάββατο η Κυριακή.
7. ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ
με ταυτόχρονη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 4 ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΝ.., σε βιβλία των οποίων θα γίνουν εργασίες των παιδιων.Ολα αυτά ενταγμένα στη Ευέλικτη Ζώνη του Σχολειού
8. ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ( Έχουμε 50 ΠΑΙΔΙΑ φέτος.) Το μόνο Δημόσιο Σχολείο με τέτοια εκδήλωση.
9. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ από μέλη του Συλλόγου. 10. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ για τα προγράμματα του Δήμου Νέας Ιωνίας που αφορούν τα παιδιά μας. 11. ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ με τους βαθμούς του Δεκέμβρη σε 2 περίπου μήνες.

Δ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ
1. Αναγκαία η ΕΤΗΣΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ των 5 €. (Στολή των παιδιών?). Δεν μπορέσαμε στη αποχαιρετιστήρια γιορτή στο τέλος της χρονιάς να δώσουμε κάτι . Δώσαμε μόνο ένα ΔΩΡΑΚΙ γνωριμίας και επαφής στα παιδιά της Α ΤΑΞΗΣ. Έσοδα μηδέν και έξοδα μόνο για βασιλόπιτες-βιβλία και φωτοτυπίες .

ΕΛΑΤΕ ΠΕΣΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ,ΔΩΣΤΕ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΥΚΝΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΠΑΣΧΙΖΟΥΜΕ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ.