Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Αποχαιρετιστήρια Γιορτή ΣΤ (Τάξη 2022-2023)

 


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Την Παρασκευή (09.06.2023) έλαβε χώρα στο σχολείο μας μία ιδιαίτερα όμορφη και συγκινητική γιορτή, εφόσον αποχαιρετήσαμε τόσο τα παιδιά της ΣΤ’ Τάξης, που τελειώνουν το Δημοτικό και θα πάνε στο Γυμνάσιο όσο και τον Διευθυντή του σχολείου μας, κο Κοκορομύτη, ο οποίος μετατίθεται από τη νέα σχολική χρονιά στο 6ο Δημοτικό σχολείο Ν. Ιωνίας.

Η χαρά, η συγκίνηση και ο ενθουσιασμός παιδιών, γονιών, δασκάλων, μελών Συλλόγου και λοιπών παρευρισκόμενων ήταν διάχυτα και μας έκαναν να αισθανθούμε όλοι υπερήφανοι που ανήκουμε στη συγκεκριμένη σχολική κοινότητα.

Η γιορτή μας ξεκίνησε από την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, όπου έγινε απονομή αναμνηστικών δώρων σε όλους τους μαθητές της ΣΤ Τάξης τόσο από τον Σ.Γ.Κ. όσο και από τον Δήμο Ν. Ιωνίας.
Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν, γέλασαν , χάρηκαν και πέταξαν τα καπέλα αποφοίτησης τόσο ψηλά για να βρουν τα όνειρά τους, που ελπίζουμε όλα να τα κατακτήσουν!

Οι δάσκαλοι και οι γονείς ήταν δίπλα τους και χάρηκαν με τη χαρά τους.

Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών δώρων και προς τον κο Κοκορομύτη, ο οποίος ήταν συνεχώς δίπλα στον Σύλλογό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της μέχρι τώρα θητείας μας.

Με την παρουσία τους μας τίμησε η πλειοψηφία των δασκάλων του σχολείου μας, καθώς και ο Διευθυντής του 15ου Δημοτικού Σχολείου, κος Σταύρος Χρανιώτης.

Ήταν ιδιαιτέρως τιμητικό επίσης, που παραβρέθηκε στη συγκεκριμένη εκδήλωση και ο νέος Διευθυντής του 11ου Δημοτικού Σχολείου, κος Βέζας Θωμάς, με τον οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία επίσης.

Η γιορτή μας συνεχίστηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας με φαγητό , χορό, γέλιο και καραόκε…!!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλες τις επιχειρήσεις της γειτονιάς, που ανταποκρίθηκαν με χαρά να προσφέρουν προϊόντα τους ή ειδικές τιμές- εκπτώσεις για τον Σύλλογό μας, για τον μπουφέ της γιορτής και συγκεκριμένα τα ζαχαροπλαστεία Ντάσης, τα ΝΑΝΟΥ Περισσού, το ζαχαροπλαστείο Όπερα, το αρτοποιείο Γεύσεις Άρτων, το αρτοποιείο Ο Μύλος του Χωριού, το ζαχαροπλαστείο Τα Γιούλια, τον Papa-Pastry, την πιτσαρία Pizzan Fan, την υπεραγορά ΑΒ Βασιλόπουλος Περισσού, και το My Market Περισσού.

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι με υγεία και χαρά!

Ευχαριστούμε πολύ!
Το Δ.Σ. του 11ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας