Τρίτη 13 Ιουνίου 2023

Καλοκαιρινή Γιορτή για τους μαθητές του σχολείου μας! Το cinema ήρθε μαζί με πολλές εκπλήξεις...

 


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Την Παρασκευή (02.06.2023) πραγματοποιήθηκε η θερινή γιορτή του σχολείου μας, που κατά γενική ομολογία ικανοποίησε και χαροποίησε όλους μας!
Βλέπαμε παντού χαμογελαστά πρόσωπα μικρών και μεγάλων με ευχάριστη διάθεση, γεγονός που έδωσε και σ’ εμάς μεγάλη ικανοποίηση, διότι φάνηκε πως οι ιδέες και η προσπάθεια για όσο το δυνατόν καλύτερη οργάνωση, δεν πήγανε χαμένα.
Το προαύλιο του σχολείου μας μετατράπηκε με μιας σε έναν θεματικό πολυχώρο, με χορό, μουσική, σαπουνόφουσκες, face painting και θερινό κινηματογράφο!!!
Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι σπουδαίο για το σχολείο μας το γεγονός ότι εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής και συγκεκριμένα η Δήμαρχος, κυρία Θωμαϊδου Δέσποινα, καθώς και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, κυρία Δούκα Αγγελική μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Στο σημείο αυτό θέλουμε να γνωρίζετε ότι γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, προκειμένου να έχουμε μία στενή συνεργασία με τον Δήμο, που δεν χωρά σε χρώματα, παρατάξεις και πρόσωπα, ώστε να ακούγεται η φωνή μας στους αρμόδιους με απώτερο στόχο το καλό των παιδιών μας. Το έργο αυτό έχει ήδη αποφέρει καρπούς και σας εγγυόμαστε ότι στο ίδιο πλαίσιο θα συνεχίσουμε το έργο μας.
Ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε επίσης την κυρία Μάνθα Ζήβα, που παρουσίασε ένα υπέροχο πρόγραμμα παραδοσιακών και μοντέρνων χορών με τα παιδιά των δύο σχολείων (11ου & 15ου), που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εκμάθησης αυτών αυτούς τους τελευταίους μόλις τρεις (3) μήνες!
Πολλά συγχαρητήρια φυσικά αξίζουν σε όλους τους μικρούς χορευτές που μας εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους ικανότητες και μας έδειξαν πόσο όμορφα και αρμονικά μπορούν να συνδυαστούν συνδυάσουν την παράδοση με τις νέες μοντέρνες τάσεις!
Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εκπαιδευτικούς που πλαισίωσαν τη γιορτή μας και χάρηκαν με τη χαρά των παιδιών μας. Πόσο σημαντικό είναι να βλέπει κανείς τα παιδιά να τρέχουν στην αγκαλιά τους, μόλις τους αντικρύζουν εκτός σχολικής αίθουσας!!!
Από εκεί φαίνεται η ουσιαστική σχέση που έχουν χτίσει μεταξύ τους, διότι εκτός από τη γλώσσα και τα μαθηματικά… κυρίως στη ζωή πρέπει να ασχολούμαστε με τις πραγματικές ανθρώπινες σχέσεις!!!
Τέλος, μέσα από την καρδιά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για την παρουσία σας, τα θερμά λόγια που ακούσαμε , αλλά και την πολύτιμη βοήθειά σας σε όλη τη διοργάνωση.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ με υγεία για εσάς και τις οικογένειές σας και καλόν είναι να θυμόμαστε γλυκά ότι …
Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι
Μες τα θερινά τα σινεμά
Νύχτες που περνούν
Που δεν θα ξαναρθούν
Μ’ αγιόκλημα και γιασεμιά…
Ευχαριστούμε πολύ!
Το Δ.Σ. του 11ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ιωνίας